Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudaklarını kırmızı görmek

Rüyada dudaklarını kırmızı görmek

Rüyada dudaklarını kırmızı görmek aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, saygın ve ünlü biri olacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, doğruluktan ayrılmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudaklarını kırmızı gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yeni olanaklar veya fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada dudağa kırmızı ruj görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudaklarını kırmızı görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudakta kırmızı ruj görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına delalettir.

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada dudağa dokunmak iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments