Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağa dokunmak

Rüyada dudağa dokunmak

Rüyada dudağa dokunmak evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına alamet eder.

Rüyada dudağa dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz veya girişimlerinizden kar sağlayabilir, para kazabilirsiniz.

Rüyada dudağa dokunmak ailesini de mutlu edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine inanılır.

Rüyada suya dokunmak mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine yorulur.

Rüyada göğse dokunmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Rüyada parmakla dokunmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada dokunduğunu görmek yeni bir makama sahip olunacağına, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada memeye dokunmak hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

Rüyada aya dokunmak sorunlarının da çözüleceğine, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada böceğe dokunmak başarılarının kalıcı olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments