Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, ağız tadının kaçacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalar çözüm üretilmesinde faydalı olabilir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek yani babasına benzeyeceğine, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiği kızı dudağından öpmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, sağlığından olacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, tüm dileklerinin gerçek olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek çok büyük paralar kazanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve çevresindeki insanların tüm dertlerine koşacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments