Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir kişiyi dudağından öpmek

Rüyada bir kişiyi dudağından öpmek

Rüyada bir kişiyi dudağından öpmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, verimin her geçen gün artacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yeni bir araba satın alınacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bir kişiyi dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına inanılır.

Rüyada bir kişiyi dudağından öpmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, alım gücünün artmasına delalet eder.

Rüyada bir dudaktan öpmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine delalettir.

Rüyada kadını dudaktan öpmek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine işaret eder.

Rüyada akrabayı dudaktan öpmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, parasız ve işsiz kalacağına rivayet eder.

Rüyada dudaktan öpmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments