Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudaklarına ruj sürmek

Rüyada dudaklarına ruj sürmek

Rüyada dudaklarına ruj sürmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, zor ve kötü günlerin geleceğine, ne yapacağını şaşıracağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler ya da evinizle ilgili atacağınız adımlar yaşam standartlarınızı yükseltmenizi sağlayabilir.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine inanılır.

Rüyada dudaklarına ruj sürmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudağına ruj sürmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, gidilecek yönün belirleneceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına işarettir.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine yorulur.

Rüyada dudaklara ruj sürmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudağa ruj sürmek hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudaklarına ruj görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments