Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudak koparmak

Rüyada dudak koparmak

Rüyada dudak koparmak iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, zor ve kötü günlerden geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dudak koparmak gördüyseniz:

  • Herkesin ihtiyaçları karşılandığında daha iş birlikçi olduklarını göreceksiniz.

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek hayatının da kolaylaşacağına, geleceği için atacağı yeni ve hayırlı adımlara, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişiyi dudağından öpmek uzun bir zamandan beri devam eden sorunlarını yakında ortadan kaldıracağına, zamandan da kar edeceğine, adının her yerde geçeceğine inanılır.

Rüyada dudak dudağa öpüşmek büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, başarısız ve mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada birinin dudağını öptüğünü görmek sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle dudaktan öpüştüğünü görmek ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine delalet eder.

Rüyada dudağı mor görmek yüklü miktarda para kazanacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Rüyada birisiyle dudaktan öpüşmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, istenen her şeye sahip olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments