Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağı mor görmek

Rüyada dudağı mor görmek

Rüyada dudağı mor görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, hevesinin kursağında kalacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağı mor gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı, sanatsal, estetikle bağlantılı başlıkları veya ortaklıklarınızı ilgilendiren konularda karışık olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada mor dudak görmek insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, yazgısının güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada dudağı mor görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada morarmış dudak görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada annesini dudaktan öpmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, onlara değer vereceğine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere rivayet etmektedir.

Rüyada siyah dudak görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada dudaklarının şiştiğini görmek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkek tarafından dudaktan öpüldüğünü görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada kadının dudağından öpmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments