Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle dudaktan öpüştüğünü görmek

Rüyada sevgiliyle dudaktan öpüştüğünü görmek

Rüyada sevgiliyle dudaktan öpüştüğünü görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle dudaktan öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Yapılması gereken şeyler varsa başkalarını beklemeden siz yapmalısınız.

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, aşama göstermeyeceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, önemli işler yapacağına, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle dudaktan öpüşmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, buna rağmen sağlam bir yapıya sahip olduğu için işyerinin herhangi bir sorun yaşamayacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyle dudaktan öpüşmek hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle dudaktan öpüştüğünü görmek herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine delalettir.

Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments