Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudak dudağa öpüşmek

Rüyada dudak dudağa öpüşmek

Rüyada dudak dudağa öpüşmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına inanılır.

Rüyada dudak dudağa öpüşmek gördüyseniz:

  • Kötü niyetli olmasa bile ondan zarar görebilirsiniz.

Rüyada dudak ısırmak düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine işaret eder.

Rüyada dudak yaptırmak rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada erkek erkeğe dudaktan öpüşmek ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada dudağının kuruduğunu görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, terslik yaşayacağına, hayırlı haberlere yorulmaktadır.

Rüyada dudakta uçuk görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin dudağından öptüğünü görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, yönlendireceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine alamet eder.

Rüyada dudaktan ısırmak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, huzurunun artacağına delalet eder.

Rüyada dudaktan öpüştüğünü görmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments