Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisiyle dudaktan öpüşmek

Rüyada birisiyle dudaktan öpüşmek

Rüyada birisiyle dudaktan öpüşmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, onunla yeniden kavuşacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada birisiyle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Uğraştığınız oranda karşılığını görebilirsiniz.

Rüyada anneyi dudaktan öpmek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, geçiminin kolaylaşacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin dudağından öptüğünü görmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dudağından öpmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, onlarla arasının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağa kına yakmak umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, nimetin ve kazancın artacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek ruhani önderlik yapacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudaklarının şiştiğini görmek zorlukların ortadan kaldırılacağına, güzel işler yapacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments