Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin dudağını öptüğünü görmek

Rüyada birinin dudağını öptüğünü görmek

Rüyada birinin dudağını öptüğünü görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, düşmanına galip geleceğine, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına, kazançta zarar edeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına yorulur.

Rüyada birinin dudağını öptüğünü gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazlasına talip olmanız problemlere neden olabilir.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada kadının dudağından öpmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kızı dudaktan öpmek kötü halin son bulacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anneyi dudaktan öpmek yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına yorulur.

Rüyada erkekle dudaktan öpüşmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına işaret eder.

Rüyada anneyle dudaktan öpüşmek sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine inanılır.

Rüyada sevgilini dudağından öpmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments