Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudak kalemi görmek

Rüyada dudak kalemi görmek

Rüyada dudak kalemi görmek İslami olarak günahlarının artacağına, hayallerinin yıkılacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine işaret eder.

Rüyada dudak kalemi gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlarınız maddi birikim yapmanızı sağlayabilir.

Rüyada dudağa kalem çekmek zor günlerin biteceğine, mutluluğunun daim olacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudağa kalem sürmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, çarelere kavuşacağına, düşünmeden hareket edeceğine işarettir.

Rüyada dudak kalemi görmek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına yorulur.

Rüyada sevgilini dudağından öpmek ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına delalettir.

Rüyada dudaklarını çatlamış görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kızı dudaktan öpmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına, istediklerini elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek dünya malı edineceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine alamet eder.

Rüyada bir arkadaşınla dudaktan öpüşmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments