Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek

Rüyada tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek

Rüyada tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, beklenilen takdiri alacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok sevineceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine işarettir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Çıkabilecek sorunları çözebilmek için çok çaba sarfetmeniz gerekebilir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle dudaktan öpüşmek mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığı bir erkekle dudaktan öpüşmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın biriyle dudaktan öpüşmek bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığı biriyle dudaktan öpüşmek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, helal ekmek yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkek erkeğe dudaktan öpüşmek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine tabir olunur.

Rüyada erkekle dudaktan öpmek hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına, mutlu bir insan olunacağına işaret eder.

Rüyada erkekle dudaktan öpüşmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments