Rüyada bir arkadaşınla dudaktan öpüşmek

Rüyada bir arkadaşınla dudaktan öpüşmek hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, spor yapmaya başlanılacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine yorulur.

Rüyada bir arkadaşınla dudaktan öpüşmek gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada arkadaşını dudaktan öpmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşla dudaktan öpüşmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının dudağından öpmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını dudağından öpmek bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, sorunlarının biteceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sayılacağına ve sevileceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşıyla dudaktan öpüşmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşınla dudaktan öpüşmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada arkadaşı dudaktan öpmek trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top