Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini dudağından öpmek

Rüyada sevgilini dudağından öpmek

Rüyada sevgilini dudağından öpmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahatının yerinde olacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilini dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma bilgilere dayalı kararlar almamalısınız.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, kudreti ve cesareti bulacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin dudağını öpmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, çok mutsuz olacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine işarettir.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iflasın eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini dudağından öpmek birçok iş kapısının açılacağına, huzur dolu günler geçireceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek sağlıklı ve zinde olacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments