Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağa kalem çekmek

Rüyada dudağa kalem çekmek

Rüyada dudağa kalem çekmek çalışmalarının yarıda kalacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, zor bir döneme girileceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, onu uyaracağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudağa kalem çekmek gördüyseniz:

  • Artık geriye yaslanıp, derin bir nefes alabilirsiniz.

Rüyada dudağa kalem çekmek yaşadıklarından ötürü çok stres ve baskı altında kalacağına, üzüleceğine, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine delalettir.

Rüyada dudak kalemi görmek yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine alamet eder.

Rüyada dudağa kalem sürmek başarı elde edeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek komşular tarafından kötülenileceğine, işlerinde bir aksama yaşayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözüne mavi kalem çekmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına işaret eder.

Rüyada göz kalemi çekmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada yeşil kalem çekmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments