Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudaklarını çatlamış görmek

Rüyada dudaklarını çatlamış görmek

Rüyada dudaklarını çatlamış görmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, haneden birinin ayrılacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada dudaklarını çatlamış gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçek olmasını istiyorsanız, gidip o topu alan kişi olmalısınız.

Rüyada dudaklarını çatlamış görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına inanılır.

Rüyada dudak çatlaması görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine işarettir.

Rüyada çatlayan yumurta görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatlamış cam görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına yorulur.

Rüyada duvarları çatlamış ev görmek aile hayatının hayır getireceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatlamış topuk görmek daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarlarını çatlamış görmek verilen sözlerin tutulacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaşanan yokluğun biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatlamış tavan görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments