Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağa kalem sürmek

Rüyada dudağa kalem sürmek

Rüyada dudağa kalem sürmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dudağa kalem sürmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak ya da üstesinden gelebileceğinizden fazla yük almak ilişkilerde problemlere neden olabilir.

Rüyada dudağa kalem sürmek makam ve rızık sağlayacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudak kalemi görmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine işaret eder.

Rüyada dudağa kalem çekmek haksızlığa uğranacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada dudağa ruj sürmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına işarettir.

Rüyada dudağa kırmızı ruj sürmek kişinin elindekilerinden de olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudak parlatıcısı sürmek mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirip iş dünyası içinde hem kendisine çok iyi ve çok sağlam bir yer edinip söz sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments