Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağının morardığını görmek

Rüyada dudağının morardığını görmek

Rüyada dudağının morardığını görmek önemli ve saygın birinden yardım alacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dudağının morardığını gördüyseniz:

  • Herhangi bir durumu hemen kavrayabilirsiniz.

Rüyada dudağının morardığını görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada suratı morarmak sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözünün morardığını görmek çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, mal sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağı morarmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bir yerinin morardığını görmek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünün morardığını görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolun morardığını görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynu morarmak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, zamandan da kar edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments