Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağı morarmak

Rüyada bacağı morarmak

Rüyada bacağı morarmak başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına delalettir.

Rüyada bacağı morarmak gördüyseniz:

  • Ufak seyahatler eleştirilerden ya da işinize karışan kişilerden uzaklaşmanıza yardım edebilir.

Rüyada bacakların morardığını görmek engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, her zaman evlatlarına destek olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağın morardığını görmek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada bacağı morarmak şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına rivayet eder.

Rüyada bacağının morardığını görmek hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına inanılır.

Rüyada bacaklarının morardığını görmek rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine işarettir.

Rüyada boynunun morardığını görmek çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına alamet eder.

Rüyada suratı morarmak aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine işarettir.

Rüyada her yerinin morardığını görmek itibar, güç ve para kaybedeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments