Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzünün morardığını görmek

Rüyada yüzünün morardığını görmek

Rüyada yüzünün morardığını görmek sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, zorlukların ve çilelerin azalacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına işaret eder.

Rüyada yüzünün morardığını gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren konularda sıkıntılı durumlar oluşabilir, konuyu halletmek için daha zeki stratejiler üretilmesi gerekebilir.

Rüyada yüzünün morardığını görmek kudretli kişiler arasına gireceğine, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzü morarmak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, pek çok olumlu gelişmelere yorulmaktadır.

Rüyada elinin morardığını görmek rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına rivayet eder.

Rüyada vücudu morarmak kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada vücudun morardığını görmek kendi işinin patronu olunacağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, ettiği zararları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada kolu morarmak dolayısıyla işlerin bozulacağına, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine, zararlı kişilerden uzak durulacağına delalet eder.

Rüyada eli morarmak dertlerin sona ereceğine, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına inanılır.

Rüyada ayağının morardığını görmek rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, pişman olacağı şeyler yapacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments