Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynu morarmak

Rüyada boynu morarmak

Rüyada boynu morarmak kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine tabir olunur.

Rüyada boynu morarmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir erkek yüzünden canınız sıkılabilir.

Rüyada boynunun morardığını görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalettir.

Rüyada boynu morarmak huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine yorulur.

Rüyada ayakları morarmak iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına, ömrün uzun olmasına delalet etmektedir.

Rüyada gözü morarmak aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine işaret eder.

Rüyada birinin morardığını görmek ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağının morardığını görmek işlerin yeni kapılar açacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suratı morarmak giderileceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bacakların morardığını görmek hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments