Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratı morarmak

Rüyada suratı morarmak

Rüyada suratı morarmak bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada suratı morarmak gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle ilgili yeni buluşlar söz konusu olabilir.

Rüyada suratı morarmak ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada vücudunun morardığını görmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, hep dua edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dayaktan morarmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada elleri morarmak hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada karnının morardığını görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada ayağının morardığını görmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna delalettir.

Rüyada bir yerinin morardığını görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, ailesinin şerefini yükseltip, onurlu bir hayat süreceğine, ele geçen kazancın artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağı morarmak ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments