Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerinin morardığını görmek

Rüyada bir yerinin morardığını görmek

Rüyada bir yerinin morardığını görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, karşısına iyi insanların çıkacağına, hidayete ermeyi de başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerinin morardığını gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakabilirseniz, siz müdahale etmeden, nasıl her şeyin yoluna girdiğini görerek şaşırabilirsiniz.

Rüyada her yerinin morardığını görmek sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, kafa dağıtacak kısa bir izne çıkılacağına ve daha iyi fikirlerle geri dönüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir yerinin morardığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vücudunun morardığını görmek ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayağının morardığını görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ayağı morarmak maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarının morardığını görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına tabir olunur.

Rüyada yüzü morarmak sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, şansının açılacağına, zor bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gözleri morarmak almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, farklı kişilerle tanışacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments