Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gözünün morardığını görmek

Rüyada gözünün morardığını görmek

Rüyada gözünün morardığını görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gözünün morardığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığına da göz atmak, işde başarı getirebilir.

Rüyada gözünün morardığını görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada gözü morarmak yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin gözünün morardığını görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, çok daha fazla adım atacağına, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına inanılır.

Rüyada gözleri morarmak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine delalet eder.

Rüyada yüzünün morardığını görmek iş hayatında saygı göreceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, yol göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada elleri morarmak rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına, kısmetlerin artacağına delalet eder.

Rüyada ayağı morarmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, kesesinin dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzü morarmak yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments