Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolun morardığını görmek

Rüyada kolun morardığını görmek

Rüyada kolun morardığını görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolun morardığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ilgili bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Rüyada kolu morarmak çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine yorulur.

Rüyada kolları morarmak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine inanılır.

Rüyada kolun morardığını görmek elini eteğini her şeyden çekeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunun morardığını görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarının morardığını görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına delalet eder.

Rüyada vücudu morarmak sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine tabir olunur.

Rüyada dudağının morardığını görmek günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, kendisini ailesine vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada boynunun morardığını görmek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments