Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağından öpmek

Rüyada dudağından öpmek

Rüyada dudağından öpmek rızkın ve kısmetin artacağına, çok kötü günler yaşayacağına, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine işarettir.

Rüyada dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Cazip teklifler alabilirsiniz.

Rüyada sevgilini dudağından öpmek saygısını toplayacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada erkeğin dudağından öpmek yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, para sıkıntısının olmayacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kindar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir erkeği dudağından öpmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, çeşitli kırgınlıklar olacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğunu dudaktan öpmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek günaha gireceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments