Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu dudaktan öpmek

Rüyada çocuğunu dudaktan öpmek

Rüyada çocuğunu dudaktan öpmek güzelleşeceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, saygının hiç eksik olmayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına işarettir.

Rüyada çocuğunu dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren veya küçük duruma düşürmeye çalışan kişilere kendi üslubunuzla ya da yöntemlerinizle tepki göstermek zorunda hissedebilirsiniz.

Rüyada çocuğunu dudaktan öpmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, işlerin günden güne açılacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek halsizleşeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bi kızı dudağından öpmek akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü birini dudaktan öpmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin dudağından öpmek verimli olacak işler yapacağına, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek uzun uzun dalıp gideceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada kadının dudağından öpmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek yüksek moralli olacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments