Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek yolculuğa, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kudret sahibi olacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, dünya malı edineceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, maddi olanakların artacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik şekilde sizin için önemli bir kişinin dikkatini çekebilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudağından öpmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği kişiyi dudağından öpmek iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişiyi dudaktan öpmek huzur getirecek birinin çıkacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına tabir olunur.

Rüyada bir kişiyi dudağından öpmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, yatırımlarının kar getireceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin dudağından öpmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanı dudağından öpmek maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini dudaktan öpmek endişelerin biteceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızı dudaktan öpmek yaşanan eksikliklerin giderileceğine, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments