Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin dudağından öpmek

Rüyada erkeğin dudağından öpmek

Rüyada erkeğin dudağından öpmek maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Gergin diyaloglar içine girmekten veya tartışmaktansa kendinizi daha mizahi yorumlarla ortaya koymanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğu dudağından öpmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, gün yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada erkeği dudağından öpmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını dudaktan öpmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada erkekle dudaktan öpmek yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeği dudaktan öpmek aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin dudağından öpmek emeğinden hayır göreceğine, başka işler deneyeceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına delalettir.

Rüyada erkeğin dudağından öpmek karşılıksız bırakmayacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına inanılır.

Rüyada bi erkeğin dudağından öpmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, kısa sürede başarısının artacağına, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments