Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağında ruj görmek

Rüyada dudağında ruj görmek

Rüyada dudağında ruj görmek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, rahat bir hayata başlayacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada dudağında ruj gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön plana çıkabilir.

Rüyada rujlu dudak görmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına rivayet eder.

Rüyada dudağına kırmızı ruj sürmek kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, makbul olmayan işler yapacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudaklarına ruj görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, huzur ve saadet bulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudakta ruj görmek bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine delalettir.

Rüyada dudağında kırmızı ruj görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine işarettir.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi dudağına ruj görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine delalettir.

Rüyada dudağında ruj görmek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, her gün daha fazla dolacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments