Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağın şiştiğini görmek

Rüyada dudağın şiştiğini görmek

Rüyada dudağın şiştiğini görmek huzur ve şifa bulacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudağın şiştiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda tatmin olmamış kişiler sizi tartışmalı ortamlara çekebilirler.

Rüyada dudağın şiştiğini görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine delalettir.

Rüyada şişmiş dudak görmek tövbelerin amacına ulaşacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudağını şişmiş görmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, dertleşerek moral bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dudağın şişmesini görmek uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, birçok dertle muhatap olacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudakların şiştiğini görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine tabir olunur.

Rüyada şiş dudak görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dudağını şiş görmek sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, huzursuz olacağına, beklediği olumlu bir haber üzerine rahat bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada dudaklarının şiştiğini görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments