Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şiş dudak görmek

Rüyada şiş dudak görmek

Rüyada şiş dudak görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, düşman malından yemeye, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine, işinize ve hanenize bereket geleceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, şeytanın aklına uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada şiş dudak gördüyseniz:

  • Bazı konuları yeniden yapılandırma ya da gruplama arzunuzu dizginlemek zor olabilir.

Rüyada alt dudağının şiştiğini görmek işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada dudaklarının şiştiğini görmek sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudakların şiştiğini görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine alamet eder.

Rüyada dudağın şişmesini görmek iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına işarettir.

Rüyada dudağını şiş görmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine yorulur.

Rüyada dudağını şişmiş görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine işarettir.

Rüyada şiş dudak görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine rivayet eder.

Rüyada şişmiş dudak görmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, zaferlere doymayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments