Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağını şiş görmek

Rüyada dudağını şiş görmek

Rüyada dudağını şiş görmek herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dudağını şiş gördüyseniz:

  • Nasıl bir tavır aldığınız önem taşıyor.

Rüyada şiş dudak görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada dudağın şişmesini görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şişmiş dudak görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudağını şiş görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada dudaklarının şiştiğini görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine işarettir.

Rüyada dudağını şişmiş görmek işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına delalet eder.

Rüyada dudağın şiştiğini görmek rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, en çetin zorlukların aşılacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına delalet eder.

Rüyada alt dudağının şiştiğini görmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments