Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişmiş dudak görmek

Rüyada şişmiş dudak görmek

Rüyada şişmiş dudak görmek sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada şişmiş dudak gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmanız gerekiyorsa en az karşı çıkışla karşı karşıya kalacağınız yolu seçmelisiniz.

Rüyada şiş dudak görmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada dudağın şişmesini görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, ailenin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada alt dudağının şiştiğini görmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine alamet eder.

Rüyada dudak şişmesi görmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada şişmiş dudak görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dudağın şiştiğini görmek sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, büyük ferahlık yaşayacağına delalet eder.

Rüyada dudağını şişmiş görmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine inanılır.

Rüyada dudakların şiştiğini görmek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments