Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağını şişmiş görmek

Rüyada dudağını şişmiş görmek

Rüyada dudağını şişmiş görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, karşılıksız bırakmayacağına, dualarının kabul olmasıyla beraber sevinç yaşayacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, bunun için sabırsızlanacağına, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dudağını şişmiş gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla şeyle ilgileniyor olabilirsiniz.

Rüyada dudağını şiş görmek sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına yorulur.

Rüyada dudağın şiştiğini görmek yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada şiş dudak görmek içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada dudaklarının şiştiğini görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya delalettir.

Rüyada şişmiş dudak görmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, günah işlemekten korunacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına delalettir.

Rüyada dudak şişmesi görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dudağın şişmesini görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada alt dudağının şiştiğini görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, daha temkinli ve garantici olacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments