Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudaklarının şiştiğini görmek

Rüyada dudaklarının şiştiğini görmek

Rüyada dudaklarının şiştiğini görmek dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada dudaklarının şiştiğini gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar olayları yanlış değerlendirmenize neden olabilir.

Rüyada alt dudağının şiştiğini görmek iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, duaların kabul olacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına işarettir.

Rüyada dudağın şiştiğini görmek endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada dudağın şişmesini görmek kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına inanılır.

Rüyada dudağını şişmiş görmek üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudaklarının şiştiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına işarettir.

Rüyada dudağını şiş görmek kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, işinde yükseleceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine alamet eder.

Rüyada dudak şişmesi görmek sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada şişmiş dudak görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, kazancın günden güne düşeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments