Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağın şişmesini görmek

Rüyada dudağın şişmesini görmek

Rüyada dudağın şişmesini görmek sağlığını da kaybedeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada dudağın şişmesini gördüyseniz:

  • Yapılacak işler bizi bekliyor.

Rüyada dudakların şiştiğini görmek büyük bir başarıya ulaşılacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada şiş dudak görmek ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine delalettir.

Rüyada dudağını şişmiş görmek sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine delalettir.

Rüyada dudağını şiş görmek tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudaklarının şiştiğini görmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine yorulur.

Rüyada dudağın şiştiğini görmek araba alınacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada dudağın şişmesini görmek kararlar alacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ancak rüya sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine işarettir.

Rüyada alt dudağının şiştiğini görmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments