Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudakların şiştiğini görmek

Rüyada dudakların şiştiğini görmek

Rüyada dudakların şiştiğini görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, işlerinin kötüye gideceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Rüyada dudakların şiştiğini gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları veya söyledikleri kontrol dışına çıkabilir.

Rüyada dudaklarının şiştiğini görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada dudakların şiştiğini görmek huzurunu yerine getireceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, çok farklı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dudağın şiştiğini görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına inanılır.

Rüyada şişmiş dudak görmek de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudak şişmesi görmek attığı adımların da kendisine hayır getireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada dudağını şişmiş görmek büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada dudağın şişmesini görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada şiş dudak görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments