Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe ruj sürmek

Rüyada pembe ruj sürmek

Rüyada pembe ruj sürmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına rivayet eder.

Rüyada pembe ruj sürmek gördüyseniz:

  • Harakete geçmeden önce başkalarının görüş açılarını da değerlendirmeye çalışmalısınız.

Rüyada pembe ruj sürmek adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine delalettir.

Rüyada dudağa pembe ruj sürmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işaret eder.

Rüyada pembe ruj sürdüğünü görmek böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada erkek ruj sürmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlak ruj sürmek kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına delalettir.

Rüyada dudağına ruj sürmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, yeni adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada dudağa ruj sürmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğe ruj sürmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, sorunlarından kurtulacağına, insanları hak yoluna çağıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments