Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dudağa kına yakmak

Rüyada dudağa kına yakmak

Rüyada dudağa kına yakmak yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine delalettir.

Rüyada dudağa kına yakmak gördüyseniz:

  • Yardımsever doğanız karşınızdaki kişilerde karşılığını verme duygusu oluşturabilir.

Rüyada dudağa kına yakmak kırılan kalplerin tekrar barışacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına yorulur.

Rüyada anneye kına yakmak rahat bir döneme girileceğine, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına delalet eder.

Rüyada avuç içine kına yakmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine alamet eder.

Rüyada ayaklarına kına yakmak etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına yorulur.

Rüyada alnına kına yakmak bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ayağa kına yakmak kısmet alacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına alamet eder.

Rüyada kına üstüne kına yakmak uzun yıllar boyunca konuşulacağına, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğe kına yakmak büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments