Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe kına yakmak

Rüyada bebeğe kına yakmak

Rüyada bebeğe kına yakmak gelirinin azalacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe kına yakmak gördüyseniz:

  • Güzel yolculuklar yapabilir.

Rüyada bebeğe kına yakmak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına işaret eder.

Rüyada birinin eline kına yakmak sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerine kına yakmak büyük rahatlık yaşanacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada bacağa kına yakmak böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine delalettir.

Rüyada sol ele kına yakmak iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüne kına yakmak zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek eline kına yakmak ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasına kına yakmak hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments