Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kına üstüne kına yakmak

Rüyada kına üstüne kına yakmak

Rüyada kına üstüne kına yakmak darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine işaret eder.

Rüyada kına üstüne kına yakmak gördüyseniz:

  • Acımasız yargılardan veya bazı kişilerin tekliflerini göz ardı etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada kına üstüne kına yakmak herkesin şaşırtılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüze kına yakmak konforunu ve rahatını yitireceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine alamet eder.

Rüyada geline kına yakmak çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına delalettir.

Rüyada bekar kıza kına yakmak çok zor günler geçireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine rivayet eder.

Rüyada vücuda kına yakmak oldukça büyük başarılara, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Rüyada başkasının saçına kına yakmak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine işarettir.

Rüyada saçlara kına yakmak işlerinin yarım kalacağına, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kafaya kına yakmak rakiplerini çok gerisinde bırakacağına, güzel bir iş fırsatına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments