Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç içine kına yakmak

Rüyada avuç içine kına yakmak

Rüyada avuç içine kına yakmak eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, sorunların aşılacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada avuç içine kına yakmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız sizi değişiklikler yapmanıza neden olacak konuşmalara yönlendirebilir.

Rüyada avuç içine kına yakmak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, kazanç ve kar getireceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuca kına yakmak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada avucuna kına yakmak rızkının azalacağına ve çok zor günler geçireceğine, anne baba duasının alınacağına, devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada avuçta kına görmek kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada avucunda kına görmek eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına, anne babayla ters düşüleceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç içinde kına görmek iftiraya uğrayacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize işaret eder.

Rüyada erkek çocuğa kına yakmak iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına inanılır.

Rüyada ayak parmaklarına kına yakmak kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments