Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anneye kına yakmak

Rüyada anneye kına yakmak

Rüyada anneye kına yakmak ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kendisine kızacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada anneye kına yakmak gördüyseniz:

  • Aynı an da çok fazla konuyla ilgileniyor olabilirsiniz.

Rüyada anneye kına yakmak manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına inanılır.

Rüyada düğünde kına yakmak özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada şaça kına yakmak rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük parmağına kına yakmak hayırlı bir eşe, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını kına yakmak hayır getirecek yollara girileceğine, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına inanılır.

Rüyada koluna kına yakmak gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işarettir.

Rüyada saçta kına yakmak işlerin çok iyi bir hale geleceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, şansını kendi eliyle engelleyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments