Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnına kına yakmak

Rüyada alnına kına yakmak

Rüyada alnına kına yakmak hayatının iplerini eline alacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, elinin darlık içinde kalacağına, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alnına kına yakmak gördüyseniz:

  • Sizin için daha iyi bir yönde ilerlemenize yardımı dokunabilecek bilgiler toplayabilirsiniz.

Rüyada alnına kına yakmak kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada alnına kına sürmek malının ve aşının da çoğalacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına alamet eder.

Rüyada yeşil kına yakmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçına kına yakmak bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, artık daha dikkatli davranacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada yüze kına yakmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına delalet eder.

Rüyada ele ayağa kına yakmak kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, zaaflarına kapılacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz saça kına yakmak gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eline kına yakmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments