Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil kalem çekmek

Rüyada yeşil kalem çekmek

Rüyada yeşil kalem çekmek sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine işaret eder.

Rüyada yeşil kalem çekmek gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden veya hızlı hareketlerden kaçınmanız durumunda iş hayatınızda veya evinizde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada yeşil kalem çekmek elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına alamet eder.

Rüyada yeşil göz kalemi çekmek büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına ve kurtuluşa ereceğine alamet eder.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, huzurlu hissedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada göze yeşil kalem çekmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada göze siyah kalem çekmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına alamet eder.

Rüyada göze mavi kalem çekmek daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalem çekmek kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments