Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğse dokunmak

Rüyada göğse dokunmak

Rüyada göğse dokunmak ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, dünyasının iyileşmesine, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, zaferler kazanacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, neşesini kaçıracağına, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada göğse dokunmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmayacak.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadın göğsüne dokunmak kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada göğe dokunmak uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada göğse dokunmak gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine yorulur.

Rüyada birinin göğsüne dokunmak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına delalettir.

Rüyada göğsüne dokunduğunu görmek sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına inanılır.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, heveslerinin biteceğine rivayet eder.

Rüyada yıldızlara dokunmak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments