Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakla dokunmak

Rüyada parmakla dokunmak

Rüyada parmakla dokunmak yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, kalifiye elemanlar arasına gireceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmakla dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı konularda doğru şekilde davranıp davranmayacağına dair kafanızda soru işaretleri olabilir.

Rüyada parmakla dokunmak aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına delalettir.

Rüyada çiğ ete dokunmak kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına işaret eder.

Rüyada hamile kadına dokunmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçına dokunmak başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birisine dokunmak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balinaya dokunmak huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada sırta dokunmak tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments