Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dokunduğunu görmek

Rüyada dokunduğunu görmek

Rüyada dokunduğunu görmek ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, rızkının artacağına, hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dokunduğunu gördüyseniz:

  • Başka kişilerin sorunları veya kötü durumları nedeniyle kendinizi kötü hissetmeniz gerekmiyor.

Rüyada kalbe dokunmak hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kabeye dokunmak hata yapılacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak problemlerini kısa sürede çözüme kavuşturacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, iftiraya uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sırtına dokunmak yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek eline dokunmak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmakla dokunmak haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kuranı kerime dokunmak istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, yakında başlayacak aşk macerasına delalettir.

Rüyada çiğ ete dokunmak sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, çok hatalı çalışmalara gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments